AVÍS LEGAL

CONDICIONS D’ÚS

D’acord amb la Llei 34/2002, de 11 Juliol, la societat de serveis d’informació i de comerç electrònic (LSSI-CE), TRABAL NOGUERAS, S.L. S’informa que és titular de la web www.trabalnogueras.com. D’acord amb el requisit de l’article 10 de la Llei esmentada, TRABAL NOGUERAS, S.L. les dades següents s’informa:

El propietari d’aquesta web és de TRABAL NOGUERAS, S.L., amb CIF 38806501G i domicili social al C /Iluro,2 08302 Mataró (Barcelona). L’adreça de correu electrònic de contacte és: info@trabalnogueras.com.

L’USUARI I EL SISTEMA DE RESPONSABILITATS

Navegació, accés i ús per la TRABAL NOGUERAS, S.L. atribueix la condició d’usuari, Per què s’accepten, totes les condicions d’ús conjunt endavant aquí sense perjudici de l’aplicació del corresponent legal exigible segons la jurisprudència.

TRABAL NOGUERAS, S.L. ofereix una gran varietat d’informació, i serveis de dades. L’usuari assumeix la responsabilitat de l’ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s’estén a:

– La veracitat i la legalitat de la informació proporcionada per l’usuari en els formularis de TRABAL NOGUERAS, S.L. accedir a determinats continguts o serveis oferts per la web.

– L’ús de la informació, i serveis de dades TRABAL NOGUERAS, S.L. contrari a les disposicions d’aquests termes i condicions, la Llei, la moral, bons costums o l’ordre públic, o que en cas contrari es pot constituir violació dels drets de tercers o la mateixa actuació del lloc web.

POLÍTICA D’ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT

TRABAL NOGUERAS, S.L. no és responsable pel contingut dels llocs web que l’usuari pugui accedir mitjançant els enllaços proporcionats en el seu lloc web i declara que en cap cas seran examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut dels altres llocs Web. Així mateix, no garanteix la disponibilitat tècnica, precisió, veracitat, validesa o legalitat de llocs externs a la seva propietat que es pot accedir a través dels enllaços.

TRABAL NOGUERAS, S.L. s’han pres totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany als usuaris del seu lloc web, que es puguin derivar de la navegació pel lloc web. Com a resultat, TRABAL NOGUERAS, S.L. no es fa responsable, en qualsevol cas, danys i perjudicis que pugui patir l’usuari per navegar per Internet.

MODIFICACIONS

TRABAL NOGUERAS, S.L.. es reserva el dret de fer els canvis que consideri oportunes, sense previ avís, en el contingut del seu lloc web. Tant en relació amb els continguts del lloc web, com en les condicions d’ús de la mateixa. Aquestes modificacions es pot fer a través del seu lloc web: qualsevol forma admissible en dret i s’aplicaran durant el temps en que es publiquen a la web i no són vàlidament modificats per altres més tard.